AVLYST!!!!!!!!!!

Dette arrangementet var en del av litteraturfestivalen Ord i spor i Narvik. Pga smittesituasjonen er festivalen nå blitt avlyst. Og da blir vårt arrangement avlyst også. Vi beklager dette på det sterkeste.
PÅ ANDØY FOLKEBIBLIOTEK TORSDAG 11.03 KL. 18.00
Mímir Kristjánsson er et kjent ansikt i media. Han har vært leder i Rødt og nyhetssjef i Klassekampen. I boken «Mamma er trygda» forteller han om moren Marit og hennes liv som trygdet. Boken har også veier inn i nav-systemet, inn mot offentlighetens syn på de som «naver», og mot de politiske valgene som landet har tatt når det gjelder systemer for de som trenger hjelp for å klare seg. «Mamma er trygda» er både lett og sint på samme tid. Den er morsom og alvorlig, og den er en biografi som nok ikke ble helt slik som mamma Marit hadde tenkt seg.
Av smittevernhensyn kan vi ha 20 tilhørere på dette arrangementet. Påmelding skjer på tlf 76141320 eller på e-post til biblioteket@andoy.kommune.no.
Husk smittevernreglene: Ikke kom hvis du er syk, hold avstand, ha god håndhygiene.
Lokalet og arrangementet er godkjent av kommunens smittevernlege.
Denne samtalen er i samarbeid med litteraturfestivalen Ord i spor og Nordland fylkesbibliotek
Translate »