Via biblioteket kan du få tilgang til flere digitale tjenester.  Her er en oversikt over de tilbudene vi har pr januar 2023.  Det er dessverre ulike måter å logge seg på disse tilbudene, men vi håper at de blir mer «strømlinjeformet» etter hvert. Og så er selvfølgelig tilbudene gratis!

Bookbites
Dette er en app som gir deg tilgang til e-bøker (lese) og lydbøker (lytte).
*Last ned app, åpne app (den norske utgaven ligger under det danske flagget), lag ny bruker.  For å lage ny bruker, så må du ha lånekort og pinkode.

Nettbiblioteket
Nasjonalbiblioteket https://www.nb.no
Dette er en åpen nettside der du kan lese digitaliserte bøker og aviser.  Hvis du trenger tilgang til dokumenter som er «låst», så ta kontakt med biblioteket.

Pressreader
Dette er en app + nettsider som gir tilgang til over 7.000 aviser og magasiner på mange språk.
*Last ned app (mobil/nettbrett) eller åpne siden https://www.pressreader.com/catalog DETTE MÅ GJØRES I ANDØY FOLKEBIBLIOTEK SINE LOKALER – MED VÅRT TRÅDLØSE NETTVERK.  Tilgangen er da gyldig i 7 dager, før du må innom for å aktivisere den på nytt. Appen/nettsiden kan også aktiviseres på nytt via andre «hotspots» som har Pressreader (bibliotek, cafeer, hotell, skoler…)

Flipp
Dette er en app + nettside der du kan lese blader og tidsskrifter, f.eks ukeblader, interiørmagasiner, jakt, trening…
* Last ned app eller åpne siden https://blader.flipp.no DETTE MÅ GJØRES I ANDØY FOLKEBIBLIOTEK SINE LOKALER  – MED VÅRT TRÅDLØSE NETTVERK. Pålogging skjer med mobilnummer og passord.  Tilgangen er gyldig i 7 dager, før du må innom for å aktivisere den på nytt.

Filmoteket
Dette er en nettside for strømming av film https://www.filmoteket.no Her lager du deg egen bruker, men du må ha nasjonalt lånekort og pinkode/passord.  Hver bruker kan låne 4 filmer pr måned.

Filmbib
Dette er en nettside for strømming av kortfilm og dokumentarfilmer https://filmbib.no Her lager du deg egen bruker, men du må ha nasjonalt lånekort og pinkode/passord.

Translate »